15 nov 2013

Tips om te zien of hij jou ook ziet zitten.



 Je bent hopeloos verliefd. Je hebt een megagrote smile op je gezicht, dagdroomt voortdurend over hem en wilt dolgraag dat jullie een stel zijn. Maar is hij ook op jou? Bekijk dan even deze tips en misschien is het wederzijds! 



1. ( Onbuwuste) lichaamstaal 
'gezichtstaal'
 Kijkt hij altijd naar je met een warme glimlach? Krijgt hij rode wangen wanneer je met hem praat? Dat is een zeer goed teken want je maakt hem zenuwachtig! Als hij meer moeite heeft om met jou te praten dan met andere meisjes, weet je dat hij je leuk vindt.
Ook kan hij bijvoorbeeld zijn wenkbrauwen omhoogtrekken als hij iemand écht leuk vindt. Het kan zelfs zijn dat hij tijdens jullie conversatie heel de tijd zijn wenkbrauwen lichtjes omhoog doet. Dat kan er een beetje gek uitzien, maar ach, dat moet je voor lief nemen. Daarnaast zullen zijn pupillen wat groter worden. Dat gebeurt automatisch als je praat met iemand die je leuk vindt. Aandachtig zijn is dus de boodschap ! 
'beentaal'
 Let er op of hij zijn lichaam naar jouw kant richt. Als zijn knieën of voeten naar jouw richting wijzen is dat een goed teken!
Ook zal hij zich daarnaast groter en breder voordoen zodat je niet om hem heen kan, gaat met zijn benen wijd zitten of duwt zijn borstkas meer naar voren. 
2. Spiegelen
Heb je misschien al gemerkt dat als jij jou haar naar achter doet ook met zijn handen door zijn haren gaat? Of als jij je shirtje wat naar beneden trekt hij aan zijn hemdje friemelt? Dit doen mensen als ze een persoon mogen. Of als hij al eerder in het klaslokaal is dan jou, en jij komt binnen , dat ze opeens aan alles friemelen ( zijn haar, kleding, potlood in zijn handen ... ) ? Hij wilt er gewoon voor zorgen dat hij er goed uitziet! Hij is dan (soms) ietwat verlegen ... schattig, toch? 

 3. Oogcontact (!)
 Een verlegen jongen die je leuk vindt zal proberen zo onopvallend mogelijk naar je te kijken. Wanneer hij merkt dat jij zijn starende blik hebt gezien, zal hij snel de andere kant op kijken. Hij voelt zich betrapt. Een jongen die niet zo verlegen is zal niet wegkijken en juist laten zien dat hij naar je staart. Als hij met je praat kun je zien dat hij pretoogjes heeft.
Boys
4. Indruk maken
Hij wilt laten zien dat hij een goed partij is in hun liefde. Naast zijn (misschien soms slechte?) gevoel voor humor en zijn machogedrag kunnen ze ook ineens opscheppen over hoe goed ze wel niet verdienen, hun prestaties op het gebied van sport of studie of wat hun toekomstplannen zijn. Hij zal zich misschien beter verzorgen, door harder te gaan sporten, naar de kapper te gaan of hippere kleding te kopen. 

5. Zijn vrienden
Wanneer een jongen een meisje leuk vindt, zal hij dit vertellen aan zijn vrienden. Stellen zijn vrienden vragen aan jou of je vriendinnen? Willen ze weten wat jouw mening is over hem, of jij een vriend hebt of maken ze plagende opmerkingen wanneer je langs hem loopt? Dan zit je goed. Als hij wat verlegen is kan hij zelf via jouw vrienden meer informatie over jou krijgen. Is hij populair en heeft hij veel vriendinnen, kijk dan goed of hij jou anders behandelt dan hen. Geeft hij jou meer aandacht dan zijn vriendinnen of is hij gewoon een flirt? 

Zo, dit was het dan. Ik hoop dat jullie er wat aan hadden. Laat anders een comment achter als je wilt (hoeft niet, mag :) ) en als je redelijk zeker van je stuk bent: go for it!  Nog enkele liefdesquotes om af te sluiten: 
quote


Ook dit is NIET onbelangrijk ... 






text. | via Tumblr

Geen opmerkingen: